Over ons

Pasfoto achtergrond vierkantMartijn de Loor

Als adviseur en coach begeleid ik al ruim 20 jaar ontwikkelprocessen in organisaties. Sinds 2011 ben ik zelfstandig professional en sinds 2014 ondernemer van Het Inspiratiehuis – leergemeenschap voor ontslagen hoogopgeleide 45-plussers. Ik houd van hen en samen met André zet ik graag mijn talenten voor hen in. Daarbij maken wij gebruik van de kracht en veiligheid van een leergemeenschap.

Mijn talent is dat ik altijd mogelijkheden zie en de recepten ken om uit de puree te komen. Waar je eerst onmacht of onwil ervaart, breng ik je weer verder. Zo komt er beweging in de tentMijn ervaring als zelfstandig ondernemer komt mij hierbij prima van pas. Evenals mijn achtergrond als psycholoog, organisatie-coach en haptonoom.

André de JongAndre2-Kliq-Community

Als trainer, coach en docent haptonomie begeleid ik ruim 20 jaar mensen in en buiten organisaties hoe met verstand hun gevoel te volgen en zo recht te doen aan hun passie en talenten. Ik ben ruim 10 jaar ondernemer en faciliteer betekenisvolle verbindingen. Ik breng mensen in verbinding met zichzelf en met elkaar.

Ik geloof dat wanneer mensen met gelijke belangen en gevoelens zich in elkaar herkennen en samenwerken er grote krachten vrijkomen. Mijn talent is om die krachten te kanaliseren, te zorgen voor diepgang en vooral resultaat. Het Inspiratiehuis is daar een prachtig voorbeeld van. Samen met Martijn help ik je om jouw collega’s op weg te helpen en om je tegelijkertijd te laten helpen op weg te komen. Want dit pad hoef je niet alleen te lopen.

Waarom Het Inspiratiehuis?

In 2013 kwamen wij steeds vaker in contact met hoog opgeleide 45-plussers die waren ontslagen. Wij konden ons gemakkelijk met hen identificeren; wij weten precies hoe lastig het is een nieuwe bestemming te vinden na ontslag en baanverlies. Dat is ons gelukt door zelf-regie te nemen en zelfstandig ondernemer van onszelf  te worden. Dat gunnen we jou ook en willen je daar graag bij helpen.

Wanneer jij met al je ervaring en talent je baan verliest, dan valt het niet mee om niet ook jezelf te verliezen. Daar heb je anderen bij nodig. Die ervaring heb ik zelf: baanverlies is een aanslag op je fysieke en emotionele conditie. Het is topsport bedrijven om weer op koers te komen en daarbij is een goed begeleidingsteam essentieel. Zodat je er sterker uit naar voren komt; dat is ons doel!

Wij helpen je graag om dat op jouw eigen manier te bereiken. Zodat je nieuwe betaalde werk als zinvol en vervullend ervaart. Dat verdien je in jouw positie.

Je bent nodig!

Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij – met al je kennis, kwaliteiten en ervaring – niet verloren gaat voor de arbeidsmarkt.  Denk alleen al aan de ‘schreeuw’ om ervaren professionals die met gezag leiding geven aan de transformatie-opgaven waar onze huidige samenleving voor staat.  Jouw kennis en ervaring zijn daarvoor onmisbaar. Je verdient het dus om hun waardevolle bijdrage te blijven leveren in de nieuwe economie en daarvoor naar waarde te worden beloond.

Daarbij kan je wel wat hulp gebruiken; het vraagt nieuwe kwaliteiten om jezelf te profileren en staande te houden in de nieuwe klussen-economie.  Waar werk en geld in overvloed aanwezig zijn, maar (vaste) banen in rap tempo verdwijnen.  Wij leren je in die turbulentie je gewaardeerde bijdrage te blijven leveren in een netwerk met andere professionals. Op een manier waarvan je echt gelukkig wordt.

In Het Inspiratiehuis sta je er niet alleen voor, maar vind je steun bij elkaar. Daardoor ben je veel sneller weer op de been, zie je je mogelijkheden groeien en ga je gericht aan de slag.

Kom proeven wat je dat waard vindt!

Het Inspiratiehuis ontwikkelt ondernemerschap in het vinden van nieuw werk